Despre Proiectul Apuseni BIKE

Misiunea noastra

Este de a oferi oamenilor oportunitatea de a se bucura de frumusetile muntilor, intr-un mod eco-friendly si activ.

 

Prin serviciul nostru de inchiriere biciclete la munte, dorim sa fim aproape de cei care iubesc sa exploreze natura si sa le oferim o experienta inedita si placuta, pe doua roti.

 

Suntem dedicati sa oferim biciclete de calitate si servicii de inalta clasa, pentru a face fiecare plimbare cu bicicleta o aventura memorabila.

 

Veniti sa descoperiti frumusetile muntilor cu noi!

Ne dorim sa oferim oamenilor acces la un mod activ si eco-friendly de a explora frumusetile muntilor.

 

In acest sens, ne-am angajat sa oferim servicii de inchiriere biciclete de calitate, cu un echilibru perfect intre performanta si siguranta.

 

In prezent, dispunem de un numar de 15 biciclete, din care 5 sunt special create pentru copii si 10 sunt destinate adultilor.

 

Ne-am propus sa oferim opțiuni adecvate pentru fiecare membru al familiei, astfel incat sa poata explora muntii in siguranta si cu placere.

 

Veniti sa descoperiti muntii cu noi!

Imaginati-va senzatia de libertate si adrenalina pe care o veti experimenta in timpul unei plimbari cu bicicleta prin munti.

 

Respirati aerul curat si savurati frumusetile naturii in viteza, atingand noi limite si descoperind noi provocari.

 

Inchiriati acum o bicicleta in Apuseni si pregatiti-va pentru cea mai incitanta aventura pe doua roti.

 

Fiecare curba si coborare va fi o provocare si o sursa de satisfactie, iar frumusetile muntilor vor fi un spectacol constant.

 

Nu mai asteptati, veniti sa experimentati aceasta senzatie unica!

Contactează-ne

Ai întrebări?

Suntem mereu deschiși să vorbim despre o colaborare, despre noi proiecte, despre oportunitățile creative și despre cum te putem ajuta.